Bosz voelt spanning: "Eindelijk hebben we het gevoel"

8 mei 2020, 23:01

In Duitsland begint de zon in de voetbalwereld weer te schijnen. Peter Bosz van Bayer Leverkusen kon deze week voor het eerst in twee maanden een groepstraining doen en is blij dat het vanaf 16 mei weer gaat beginnen in Duitsland.

"Ik voel meteen de spanning weer", zei hij vrijdag volgens FOX Sports. "Eindelijk hebben we weer het gevoel dat we echt met voetbal bezig zijn. Dat is een verademing. Hier hebben we lang op gewacht." Het is afwachten hoe zijn ploeg ervoor staat. "Ik zit 40 jaar in het profvoetbal en ik heb nog nooit meegemaakt dat spelers in maart 2 weken thuis op de loopband moesten trainen. Vanaf april mochten we dan wel weer naar de club, maar alleen met die anderhalve meter er tussen en in kleine groepen. Zoiets is natuurlijk best lastig. Pas nu kunnen we de draad eigenlijk weer echt oppakken."

Dat er in Duitsland zonder publiek gespeeld gaat worden, maakt het anders. Dat weet Bosz ook. "We begrijpen dat alles anders wordt. Maar hoe dat er precies gaat uitzien weet ik ook niet. Daarom is het wel een voordeel dat wij pas op maandag spelen, zodat we al hebben kunnen zien hoe het bij de andere duels verloopt. Ik ben benieuwd hoe het op en naast het veld allemaal zal gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen