Feyenoord en AZ doen zaken en leggen talenten vast

8 mei 2020, 23:49

Feyenoord en AZ hebben vrijdag achter de schermen toegeslagen. De clubs zijn er in geslaagd om enkele talenten vast te leggen. Feyenoord kondigt aan dat talenten Noah Naujoks, Lennard Hartjes en Sem Valk verbintenissen gaan tekenen zodra dat weer toegestaan is met de coronamaatrdegelen en AZ bevestigt dat Viktor Christiansson is vastgelegd.

Naujoks (18) en Valk (18) spelen beiden in Feyenoord Onder 19. Hartjes (17) was dit seizoen nog actief voor Feyenoord Onder 17, maar zal komende zomer de promotie maken naar het hoogste jeugdteam. De club ziet toekomst in hem. Feyenoord bevestigt dat er eigenlijk al contracten zouden worden getekend, maar dat dit door de coronamaatregelen nu niet mogelijk is. 'Alle partijen zijn voornemens om dat op te pakken zodra de maatregelen dat toelaten', schrijft Feyenoord.

Ook nieuws bij AZ

Ook bij AZ is er nieuws te melden, aangezien Viktor Christiansson (18) zijn eerste contract heeft gesigneerd. De Zweedse middenvelder speelt sinds vorig jaar in de AZ Jeugdopleiding en zette vrijdag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2022. Hij speelde eerder bij het Zweedse Hässleholms IF. "Dit contract is vanaf het begin mijn doel geweest", vertelt Christiansson op de website van AZ. "Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg bij AZ. Ik heb me snel kunnen aanpassen aan de Nederlandse cultuur en dat komt mede door wat de club mij heeft gegeven. Ik had niets beters kunnen verlangen en kan niet wachten er het beste van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen