Drommel: "Zijn mooie clubs, maar ik zit ook bij een mooie club"

9 mei 2020, 11:57

Joël Drommel mag zich verheugen op belangstelling van diverse clubs, toch is het voor hem zelf nog geen zekerheid dat hij vertrekt uit Enschede. De doelman vindt de interesse – van wie hij niet op namen in wil gaan – eervol, maar is ook gelukkig bij FC Twente. "Het zijn mooie clubs. Maar ik zit ook bij een mooie club waar ik nog onder contract sta."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over de interesse van diverse clubs. Club Brugge, Hertha BSC, Union Berlin, FC Augsburg en VfB Stuttgart hebben interesse, zo kwam gisteren (vrijdag) naar buiten via Voetbal International. De doelman moet zo'n anderhalf tot drie miljoen euro kosten, mede omdat hij nog een doorlopend contract heeft van één jaar, met de cluboptie voor nog een extra seizoen.

Lees ook'Drommel hoopt op Duitsland

Volgens de regionale krant staat FC Twente bij een goed bod 'niet onwelwillend tegenover een vertrek van de goalie', omdat hij samen met Lindon Selahi als een van de weinige spelers een mooi bedrag kan opleveren. Wel is het serieus de vraag wat de spelers nog waard zijn in deze coronacrisis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen