'Vitesse wil Darfalou in Arnhem behouden en wijst aanbod VVV af'

9 mei 2020 – Vitesse gunt Oussama Darfalou een herkansing in Arnhem. De Algerijnse spits werd het afgelopen half jaar verhuurd aan VVV-Venlo. De op de transfermarkt actieve Limburgers wilden de spits dolgraag nog een jaar huren, maar volgens Omroep Gelderland mag Darfalou het volgend seizoen in het GelreDome proberen.

'Vitesse wil Darfalou in Arnhem behouden en wijst aanbod VVV af'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In De Koel maakte hij in acht duels drie goals en viel hij op als sterk aanspeelpunt. Mede daardoor wilde VVV nog wel een seizoen door met de Algerijn. Bij Vitesse denken ze daar anders over. De beleidsbepalers zien Darfalou graag bij de selectie blijven.

Darfalou begint komende zomer aan zijn derde seizoen in Nederland. In juli 2018 verruilde hij USM Alger voor de Nederlandse competitie. Namens Vitesse maakte hij in anderhalf jaar zeven goals. Overigens heeft VVV al een alternatief op het oog. Jafar Arias (FC Emmen) vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Limburg.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd