Delcroix staat open voor langer verblijf bij RKC Waalwijk

11 mei 2020, 08:34

Hannes Delcroix staat open voor een langer verblijf bij RKC Waalwijk. Het talent van Anderlecht werd afgelopen seizoen verhuurd aan de nummer laatst van de Eredivisie en maakte daarin een dusdanige goede indruk, dat de Brabanders hem graag nog een jaar zouden houden. Dat lijkt bij gebrek aan perspectief bij Anderlecht ook Delcroix een prima route. "Ik ben heel tevreden met de manier waarop het dit seizoen gelopen is bij RKC."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. "Ik ben naar Waalwijk gekomen om wedstrijdervaring op te doen. Ik heb veel wedstrijden gespeeld. Zeker nu RKC in de Eredivisie blijft, is het voor mij een optie om nog een jaar aan deze club verhuurd te worden", stelt hij. "Voor mij zijn trouwens alle opties open, als ik maar op niveau kan spelen."

Lees ook: 'RKC Waalwijk hoopt enkele huurlingen langer aan zich te binden'

De linkspoot staat nog tot en met 2022 onder contract bij Anderlecht. "Het is nog steeds mijn doel om bij Anderlecht te slagen", aldus Delcroix, die graag het seizoen had volgemaakt namens RKC Waalwijk. "Ik had misschien nog wat tijd nodig. Ik weet niet of iedereen voldoende heeft gezien welke ontwikkeling ik doormaakte." Als hij wel een kans krijgt bij Anderlecht – dat in hem nog niet zo lang geleden een groot talent zag – komend seizoen kan hij veel leren, denkt Delcroix. "Als ik er terug zou keren kan ik er nog een hoop leren en misschien mee doorgroeien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen