Heracles rekent op vertrek van Van den Buijs, Osman en Merkel

12 mei 2020, 10:36

Heracles Almelo is erin geslaagd om aanvoerder Robin Pröpper en clubmannen Tim Breukers en Michael Brouwer aan zich te binden, toch zal er ook een flink aantal deze zomer transfervrij (moeten) vertrekken. Maximilian Rossmann krijgt voorlopig geen nieuwe verbintenis, terwijl Dario van den Buijs er zelf voor kiest om verder te kijken. Dat geldt ook voor Mo Osman en Alexander Merkel.

Dat vertelt technisch directeur Tim Gilissen tegenover TC/Tubantia. Van den Buijs besloot niet in te gaan op een contractvoorstel, terwijl Osman al langer de wens heeft om hogerop te komen. "Alex Merkel heeft aangegeven eerst rond te willen kijken. De tijd zal leren welke kant het opgaat", aldus Gilissen. Ook de contracten van onder andere Dabney Dos Santos, Sebastian Jakubiak, Jasper Drost en Joey Konings lopen af, al heeft Heracles op die laatste twee wel een cluboptie.

Lees ookBurgzorg hoopt op langer verblijf bij Heracles Almelo

Gilissen kiest er bewust voor om zekerheid in te bouwen bij Heracles Almelo, onder andere dus door het binden van de bekende spelers. "Je leest dat er straks veel goede spelers beschikbaar zijn voor een appel en een ei. Maar hoe lang duurt dat? Ik geloof niet dat we moeten wachten op de zevende voorstopper van AC Milan die ergens een keer op de markt komt. We sluiten onze ogen niet voor een buitenkansje, maar gaan er geen beleid op maken", aldus de technische man van de Heraclieden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen