Transfervrije Zuiverloon hoopt op terugkeer in de Eredivisie

12 mei 2020, 14:41

Gianni Zuiverloon (op archiefbeeld) vertrok in 2016 uit de Eredivisie na zijn tijd in Den Haag, maar hoopt na avonturen in Spanje en India op een terugkeer in Nederland. Zijn contract loopt af bij Kerala Blasters en mede door de coronastop zal hij niet meer terugkeren in India. "Ik ben wel klaar met het buitenland, want ik heb mijn zoontje van zeven beloofd dat ik terug zou keren in Nederland."

Dat vertelt hij tegenover ELF Voetbal. "Van wat ik heb gezien uit India kun je momenteel beter in Nederland zitten", zei Zuiverloon over de uitbraak van het coronavirus. "Mijn contract loopt binnenkort af in India en dan is het klaar. Ik wil nog een jaar of twee door met voetballen en dan het liefst in Nederland", aldus Zuiverloon. "Het is nu een vreemde periode, maar het liefst zou ik aan de slag gaan in de Eredivisie."

Iets concreets ligt er nog niet voor de oud-speler van onder andere Feyenoord, sc Heerenveen en ADO Den Haag. "Ik wacht lekker af wat er gaat gebeuren. Clubs zijn nu pas weer aan het opstarten, dus er is nog redelijk veel tijd voordat er beslissingen genomen moeten worden. Bovendien scheelt het dat ik transfervrij ben in deze moeilijke tijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen