Makaay blij met hervatting Bundesliga en voorziet titel Bayern

12 mei 2020, 15:25   Bijgewerkt: 12 mei 2020, 15:30

Roy Makaay (op archiefbeeld) kijkt volop uit naar de hervatting van de Bundesliga. De voormalig aanvaller van Der Rekordmeister is blij dat er eindelijk weer ergens een balletje gaat rollen. "Iedereen snakt naar een potje voetbal op televisie. De liefhebber in mij ook."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Al zal het ook maf zijn natuurlijk. Voetballen met al die restricties. Voor de spelers ook. Zonder publiek spelen is uiteraard al gek", aldus Makaay, die weet dat het voetbal door de omstandigheden en door alle voorwaarden anders zal zijn dan normaal. Toch verwacht hij dat het allemaal strak geregeld is. "Er ligt een doordacht plan. Dat kun je ook wel aan Duitsers overlaten."

Lees ookDe Bundesliga wordt zaterdag hervat: dit staat er nog op het spel

Zijn oude club Bayern München staat bovenaan en Makaay verwacht dan ook dat die club bovenaan eindigt dit seizoen. "Hansi Flick doet het geweldig als opvolger van Kovac en heeft zelfs zijn contract verlengd. Als je ziet hoe Bayern speelde voordat de boel plat werd gelegd. Poeh, dat was indrukwekkend", aldus Makaay. "Zondag Union Berlin uit. Ja, daar ga ik voor zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen