'Van Crombrugge weigert eerste voorstel, vraagprijs tien miljoen'

13 mei 2020, 11:48

Hendrik Van Crombrugge blijft de gemoederen bezighouden bij Anderlecht. De keeper heeft van zijn werkgever een nieuw contractvoorstel gekregen, maar is vooralsnog niet ingegaan om de vernieuwde aanbieding. Zijn zaakwaarnemer houdt de deur naar een transfer bovendien open.

Dat laat diens zaakwaarnemer Gunter Thiebaut, voormalig spits van onder andere MVV, weten tegenover RTBF. Het eerste bod van Anderlecht leidt niet tot tevreden gezichten bij het kamp van de keeper, dat eveneens beseft dat er andere prioriteiten liggen momenteel. Volgens Het Nieuwsblad is de doelman niet van plan om per se te vertrekken, alleen als er geen akkoord komt. Voor een bod van tien miljoen euro wil de Belgische topclub hem eventueel laten gaan. De goalie werd genoemd bij diverse clubs, waaronder PSV en Ajax.

Lees ook: 'Anderlecht wil succeskeeper Van Crombrugge belonen'

Ondanks zijn tot in 2023 lopende contract, wil Anderlecht Van Crombrugge graag een verbeterde en langere verbintenis laten ondertekenen, om een vertrek te voorkomen. Hij was afgelopen seizoen een van de uitblinkers in het magere jaar, in zijn eerste seizoen in dienst van Anderlecht. Met de komst van Jelle ten Rouwelaar hebben ze een goede keeperstrainer, van wie ze hopen dat hij Van Crombrugge kan blijven ontwikkelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen