Bosz bereidt zich voor: "Het ziet er allemaal heel spooky uit"

13 mei 2020, 17:57

Heel voetbalminnend Europa kijkt deze dagen naar Duitsland, waar de bal komend weekend weer aan het rollen wordt gebracht in de Bundesliga. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz moet iets langer geduld hebben, aangezien die ploeg maandag pas speelt tegen Werder Bremen. Bosz spreekt van een merkwaardige wedstrijdvoorbereiding.

Tegen Werder gaat Leverkusen voor het eerst in twee maanden een wedstrijd spelen. Volgens Bosz is zijn ploeg nog niet zo sterk als voor de onderbreking. "Dat niveau hebben we nu nog niet", zegt de coach van de nummer vijf van de Bundesliga tegen de NOS. "Dat zagen we in de onderlinge oefenwedstrijden die we hebben gespeeld. Die hebben we georganiseerd in ons stadion, om de omstandigheden na te bootsen die de spelers straks kunnen verwachten."

"Het is moeilijk te zeggen wat ons te wachten staat en hoe we ervoor staan. Maar ik heb er wel vertrouwen in", zegt Bosz, die in Bremen een mondkapje zal moeten dragen op de bank. De coach weet dat er stevige maatregelen genomen zijn. "We zitten nu een week in quarantaine. In de bus naar het hotel zat er een groot scherm achter de chauffeur. Het ziet er allemaal heel spooky uit. Dat maakt het zeker niet leuk. We zijn allemaal getest, gisterochtend voor de vierde keer. Gelukkig allemaal negatief. De hygiënemaatregelen zijn zo goed dat ik me helemaal veilig voel."

Lees ook: De Bundesliga wordt zaterdag hervat: dit staat er nog op het spel

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen