Konings hoopt op Eredivisie met De Graafschap: "Is spannend"

13 mei 2020, 21:32   Bijgewerkt: 13 mei 2020, 22:06

Ook voor Joey Konings zijn het spannende tijden. De aanvaller heeft zijn overstap van Heracles Almelo naar De Graafschap afgerond, ondanks dat het nog niet zeker is of de club komend seizoen in de Eredivisie speelt. De 22-jarige spits hoopt het van harte.

De aanvaller wacht met spanning af wat de rechter donderdag beslist. "Voor mij is het ook spannend of ik volgend seizoen in de Eredivisie of Eerste Divisie voetbal", zegt de spits tegen De Gelderlander. De 22-jarige aanvaller heeft voor twee jaar getekend. "Daar spreekt veel vertrouwen uit. De gesprekken met de trainer Mike Snoei hebben mij ook een heel goed gevoel gegeven. Er was meteen een klik en daar is de afgelopen weken niets in veranderd. Ik had mijn keuze snel gemaakt."

Konings vindt het spannend wat er allemaal gebeurt in de promotiezaak. Zoals het nu staat, speelt de club uit Doetinchem komend seizoen in de Eerste Divisie. "Het is een rare situatie. Spannend ook. Ik volg de kwestie al weken. Via berichtgeving in de media. Ik kan alleen maar afwachten. Ik hoop dat er nu goed nieuws komt voor De?Graafschap. Promotie zou mijn stap alleen maar mooier maken." Morgenavond om 19.00 uur doet de rechter uitspraak in de zaak tussen De Graafschap en SC Cambuur versus de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen