Alli is overvallen door inbrekers die hardhandig toesloegen

13 mei 2020 – Een persoonlijk drama voor Dele Alli. De middenvelder van Tottenham Hotspur is in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen door twee inbrekers die hardhandig toesloegen. De inbrekers hebben meerdere horloges, sieraden en andere waardevolle bezittingen van de Engelsman buitgemaakt.

Alli is overvallen door inbrekers die hardhandig toesloegen

De inbrekers hielden Alli vast tijdens het buitmaken van zijn bezittingen en zorgden er ook voor dat hij verwondingen in zijn gezicht opliep. De inbrekers hadden messen bij zich en bedreigden hem, maar richtten geen grote fysieke schade aan bij de spelmaker van Tottenham. Hij hield enkele verwondingen over aan de inbraak, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Alli heeft de beschikking over de nodige beveiligingapparatuur, maar dat weerhield de twee inbrekers er dus niet van om in te breken. De politie is al bezig met het onderzoek.

Twee maanden geleden werd er al ingebroken bij zijn ploeggenoot Jan Vertonghen. De Belg speelde ten tijde van de inbraak de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig.

Premier League

gerelateerd