Gisteren gemist: Mogelijk eerder weer voetbal, Milan wil Dumfries

14 mei 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 13 mei.

Niet uitgesloten dat er voor 1 september gespeeld gaat worden

Als de Eredivisie en de Eerste Divisie weer willen gaan spelen, moet er eerst een gedegen plan liggen. Het is momenteel het meest voor de hand liggend dat er vanaf 1 september weer gespeeld mag worden, maar misschien kan het ook al eerder. Sportminister Martin van Rijn wacht op een plan van de KNVB.

Directeur amateurvoetbal snapt regering niet: 'Te voorbarig'

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal van de KNVB, heeft zich verbaasd over het besluit van de regering. De regering liet onlangs bij monde van minister Hugo de Jonge weten dat supporters pas weer in het stadion welkom zijn als er een vaccin is. Van der Zee snapt niet dat die teksten nu al worden gesproken.

Gemoederen lopen hoog op tussen Vitesse en eigenaar stadion

De situatie rondom het GelreDome zorgt voor veel onrust bij Vitesse. De club leeft op gespannen voet met Michael van de Kuijt, de eigenaar van het stadion waar de Arnhemmers gebruik van maken. De stadioneigenaar dreigt om het faillissement van de club aan te vragen. Dat meldt De Gelderlander.

'AC Milan heeft Dumfries op de korrel en ziet Rodriguez als troef'

AC Milan ziet in Denzel Dumfries een uitstekende versterking voor de achterhoede. Volgens Corriere dello Sport en Radio Rossonera is de Italiaanse grootmacht al sinds februari zeer geïnteresseerd in de aanvoerder van PSV. De club hoopt hem deze zomer aan te trekken.

Alli is overvallen door inbrekers die hardhandig toesloegen

Een persoonlijk drama voor Dele Alli. De middenvelder van Tottenham Hotspur is in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen door twee inbrekers die hardhandig toesloegen. De inbrekers hebben meerdere horloges, sieraden en andere waardevolle bezittingen van de Engelsman buitgemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen