'Bayern München en Man City naderen akkoord over Sané'

14 mei 2020, 10:33   Bijgewerkt: 14 mei 2020, 12:49

De transfer van Leroy Sané naar Bayern München lijkt snel rond te komen. De Duitse grootmacht nadert volgens Kicker een akkoord met Manchester City over de overgang van 24-jarige aanvaller. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt nog tien miljoen euro, een overbrugbaar gat.

Bayern München zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Sané, die in Engeland beschikt over een contract dat over ruim een jaar afloopt. De Duitse club moet er alleen nog uit zien te komen met Manchester City. Die club verlangt een transfersom van vijftig miljoen euro. Bayern München heeft een bod gedaan van veertig miljoen euro.

Sané wordt al geruime tijd gelinkt aan een transfer naar Bayern München. De aanvaller leek vorige zomer al op weg naar Der Rekordmeister, maar tot een akkoord kwam het toen destijds niet. Door een ernstige knieblessure kwam Sané dit seizoen nauwelijks in actie. Zijn laatste wedstrijd voor City speelde hij in augustus vorig jaar.

Een maand geleden werd duidelijk dat Sané zijn loopbaan in München wil vervolgen. "Bayern is de enige club in Duitsland waar Leroy zich zelf naartoe ziet gaan. Daar ziet hij de mogelijkheden voor zijn grote doel: het winnen van de Champions League", zei Damir Smoljan van Lian Sports, het bureau dat de belangen van de aanvaller behartigt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen