Feyenoord heeft directie compleet na benoeming Van Dijk

14 mei 2020, 13:12

Joris van Dijk (46) is de nieuwe commercieel directeur van Feyenoord. Hij vult de vacature in die in november ontstond toen Mark Koevermans werd benoemd als algemeen directeur. Met de komst van Van Dijk heeft Feyenoord de directie volledig ingevuld.

Van Dijk is op dit moment nog algemeen directeur van attractiepark Madurodam. Per 1 juli gaat hij aan de slag bij Feyenoord. "Ik ben blij dat Joris in deze uitdagende tijden ons directieteam komt versterken", aldus Koevermans. "Hij heeft in zijn huidige functie, maar ook voor die tijd als onder meer directeur marketing & sales bij de Staatsloterij, blijk gegeven van een extreme resultaatgerichtheid. Bovendien beschikt hij over een flinke dosis ondernemerszin en de energie en het enthousiasme om met alle collega's Feyenoord eerst door deze uitdagende tijden te loodsen en vervolgens ook weer te laten groeien."

Voor Van Dijk was het onmogelijk om Feyenoord een 'nee' te verkopen. "Het zijn uitdagende tijden voor het voetbal, maar wie me kent weet dat ik daar nooit voor weg loop. Sterker, daar krijg ik alleen maar meer energie van. We zullen zeker op commercieel gebied nu en de komende jaren inventief, vernieuwend en creatief moeten zijn, om zo de (financiële) voorwaarden te creëren dat het voetbal optimaal kan renderen. Dat moet lukken, dat gaat lukken. Daarvan ben ik overtuigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen