Verbeek sluit Twente uit: "Niet slim om mij daarvoor te strikken"

15 mei 2020, 15:00

Gertjan Verbeek sluit een terugkeer bij FC Twente als technisch directeur vrijwel uit. De voormalig trainer van de Tukkers heeft de ambitie om als technisch directeur aan de slag gaan en die vacature komt bij Twente vrij. "Ik denk dat dat heel gevoelig ligt", beseft Verbeek.

"Daar moeten heel wat beren op de weg opgeruimd worden. Ik denk niet dat het slim is om mij daarvoor proberen te strikken. Daar ligt teveel oud zeer. Nog niet eens zozeer van mij naar Twente toe, maar ik denk meer bij de supporters, bij de sponsors, bij Leon ten Voorde (journalist Tubantia, red.). Ik denk dat je dan bij voorbaat kansloos bent", zegt Verbeek tegen RTV Oost.

Sinds zijn terugkeer uit Australië sprak Verbeek al meermaals zijn ambitie uit. "Er zijn ook niet zo heel veel goede technisch directeuren, ik weet ook niet of ik een goede ben, dan moet zich dan uitwijzen. Ik heb ook nog steeds heel veel plezier om op het veld te staan. Maar afgelopen jaar ben ik ook analist geweest bij FOX en dat is me ook goed bevallen. Dus ik hoop wel dat ik betrokken blijf bij het voetbal, want dat is wel mijn wereld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen