Botman langer bij Ajax: "Hier moet ik mijzelf opnieuw bewijzen"

15 mei 2020, 16:11

Sven Botman heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw Ajax-contract. De verdediger is tot de zomer van 2023 aan de Amsterdamse club verbonden. Zijn oorspronkelijke verbintenis zou een jaar eerder aflopen. Ajax en Botman bereikten in maart al overeenstemming, vandaag (vrijdag) werden de formaliteiten afgerond.

Botman speelde dit seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen en maakte in Friesland een goede indruk. De twintigjarige mandekker ontwikkelde zich dusdanig goed, dat hij komend seizoen een kans krijgt in Amsterdam. Afgelopen winter lonkte nog een transfer naar de Premier League. Norwich City toonde belangstelling, maar Ajax liet hem niet gaan.

Bij Heerenveen miste hij geen minuut. "Mooi dat het zo is uitgepakt. Ik heb het goed gedaan volgens anderen", zegt Botman tegen Ajax TV. "Als je hoort dat Ajax je terug wil hebben, is dat mooi om te horen. Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn. Ik heb zin om weer als groep te kunnen trainen en hopelijk zo snel mogelijk wedstrijden te spelen. Hier moet ik mijzelf opnieuw bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen