Holman baalt van 'lastige situatie'

3 juli 2006, 15:48

Alsof er niets aan de hand was, meldde Brett Holman zich maandagochtend op de training bij Excelsior. De Australiër speelde de afgelopen vier seizoenen op huurbasis voor de club uit Kralingen en zou dolgraag dit seizoen met de Rotterdamse club uitkomen in de eredivisie. Feyenoord bepaalde echter anders. De club heeft Holman laten weten dat hij zich op 23 juli moet melden bij Jong Feyenoord. En dus baalt Holman.

Holman werd jaren geleden door Feyenoord aangetrokken, maar werd sindsdien gestald bij Excelsior. Op Woudestein maakte hij de laatste jaren een prima indruk, maar bij de hoofdmacht van Feyenoord is hij nog altijd niet welkom. Toch moet hij terug naar Rotterdam-Zuid. Naar Jong Feyenoord, om precies te zijn. "Peter Bosz heeft me de situatie telefonisch uitgelegd", zegt Holman tegen FCUpdate.nl. "Excelsior kan me niet betalen en dus moet ik terug naar Feyenoord."

Omdat Jong Feyenoord pas op 23 juli begint met trainen, is Holman nu nog te vinden op het trainingsveld van Excelsior. "Ik train hier tot 22 juli, dan moet ik naar Feyenoord. Dat is best lastig voor me, want ik was graag bij Excelsior gebleven. De selectie ziet er goed uit. Ik heb hier vier mooie jaren achter de rug en zou graag met deze club de eredivisie in willen. Maargoed, Feyenoord kan bepalen wat ze met me doen, dat is de realiteit."

Waar Holman nu heen gaat, weet hij nog niet. "Het liefst was ik bij Excelsior gebleven, maar dat gaat dus niet. Nu moet ik hopen dat er de komende weken een club komt die me wil overnemen, want anders speel ik komend seizoen in het tweede elftal van Feyenoord."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen