De Graafschap rekent op financiële compensatie van de KNVB

15 mei 2020, 21:31

De Graafschap werd sportief gezien benadeeld door de beslissing van de KNVB om geen clubs te laten promoveren en degraderen. Toch rekenen de Superboeren wel op een financiële vergoeding. KNVB's algemeen directeur Eric Gudde zou dat de Doetinchemmers zelfs al hebben toegezegd.

Dat vertelt De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp tegenover De Gelderlander. In totaal loopt de club minimaal zo'n 2,5 miljoen euro mis, nu promotie naar het hoogste niveau definitief onmogelijk lijkt. Gudde gaat zich inspannen voor een financiële compensatie. "Hij heeft beloofd zijn uiterste best te doen middelen te zoeken om de zwaarst getroffen clubs zo goed mogelijk te compenseren."

Dat is ook nodig om duidelijkheid te krijgen bij De Graafschap over het te voeren beleid. "Wij moeten op een gegeven moment ook verder kunnen en onze begroting voor volgend seizoen opmaken", geeft Ostendorp aan. "We moeten met z'n allen door deze moeilijke tijd heen. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, ben ik ervan overtuigd dat ons dat gaat lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen