Chiellini: "Met Ramos had Ajax niet met vier goals gewonnen"

16 mei 2020, 17:29

Giorgio Chiellini werd met Juventus vorig seizoen het slachtoffer van de dadendrang van Ajax in de Champions League. De geroutineerde verdediger vond het een grote teleurstelling en heeft zich ook verbaasd over de winst van Ajax op Real Madrid.

Dat Juventus vorig seizoen het niet redde tegen Ajax, had Chiellini niet aan zien komen. "Die uitschakeling betreur ik het meest", vertelt hij in Italiaanse media. "Ajax had weliswaar een goed team, met spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Dusan Tadic, maar als je de Champions League wil winnen, moet je Ajax gewoon verslaan. Dan kan je uiteindelijk wel verliezen van grootmachten als Barcelona of Real Madrid."

Ajax rekende in de achtste finale eerst af met Real Madrid. De 1-4 in Madrid, zonder Sergio Ramos bij Real, maakte indruk. "Zonder Ramos lijken kampioenen als Raphaël Varane, Dani Carvajal en Marcelo opeens schooljongens. Dan wordt Real opeens een team zonder een verdediging. Met Ramos had Real absoluut niet met drie doelpunten verschil van Ajax verloren. Daar zou ik al mijn geld op durven inzetten." Ajax haalde uiteindelijk de halve finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen