Gisteren gemist: Gladbach wint en stijgt, Farfan heeft corona

17 mei 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 16 mei.

Gladbach hervat uitstekend en klimt naar plaats drie

Borussia Mönchengladbach is zeer goed uit de hervatting van de Bundesliga gekomen. De subtopper was zaterdag oppermachtig tegen thuisploeg Eintracht Frankfurt en won terecht met 1-3. De score had hoger kunnen uitvallen, als de bezoekers in de slotfase was beter met de kansen om waren gesprongen.

Lokomotiv-aanvaller Farfan legt positieve coronatest af

Jefferson Farfan (op archiefbeeld) heeft het coronavirus onder de leden. De aanvaller uit Peru is positief getest op het virus, zo kondigt zijn werkgever Lokomotiv Moskou zaterdag aan via de eigen kanalen.

Italië zet belangrijke stap richting competitiehervatting Serie A

Op de dag van de Bundesliga-hervatting is er ook goed nieuws gekomen uit Italië. Een hervatting van de Serie A komt dichterbij, nu de regering gratie heeft verleend aan het hervatten van de groepstrainingen. Premier Giuseppe Conte heeft zaterdag aangekondigd dat er vanaf maandag 18 mei weer in groepen getraind mag worden.

Ook goed nieuws in Spanje: groepstrainingen toegestaan

Ook in Spanje wordt er gewerkt aan het versoepelen van de coronamaatregelen. Het land werd zwaar getroffen door het virus, maar heeft de situatie inmiddels beter onder controle en dat brengt versoepeling van de maatregelen met zich mee. Vanaf aanstaande maandag zijn groepstrainingen weer toegestaan.

Standbeeld Ibrahimovic krijgt nieuwe plaats in Malmö

Malmö gaat op zoek naar een nieuwe locatie voor het standbeeld van Zlatan Ibrahimovic. Het beeld van de bekende Zweedse spits is de afgelopen maanden vaak slachtoffer geweest van acties van de fans van Malmö FF die het beeld mishandelden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen