FC Twente heeft recordaantal fans dat seizoenkaart verlengt

17 mei 2020, 10:23   Bijgewerkt: 17 mei 2020, 10:30

FC Twente heeft opnieuw een prachtig gebaar ontvangen van de hondstrouwe achterban. Zaterdag (gisteren) verlengden liefst 8157 fans hun jaarkaart bij de club en dat is een record. Ondanks alle onzekerheid in het profvoetbal voor komend seizoen hebben nog nooit zoveel Twente-fans op één dag hun seizoenkaart verlengd. Eerder toonde de Tukkers zich ook al trouw na de degradatie van de club twee jaar geleden.

Vorig jaar, na de huldiging en terugkeer naar de Eredivisie, zat de club aan het einde van de eerste dag op 1300 verlengers. De Tukkers pakten zaterdag groots uit en gingen bij hun achterban op bezoek, om te kijken of ze hun seizoenkaart wilden verlengen. Dat heeft een enorm groot gedeelte dus gedaan.

De club zette selectiespelers van de mannen- en vrouwentak in, evenals oud-spelers en beleidsbepalers bij de club. Zij gingen met een broodje Twenteham op bezoek in de regio en hoopte zo veel mensen te verleiden om te verlengen. Dat is gebeurd, waardoor de Grolsch Veste zodra er weer gespeeld mag worden met fans, vermoedelijk goed vol zal zitten.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen