Spoorboekje: Bosz en Klaassen komen in actie in Bundesliga

18 mei 2020, 07:22

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 18 mei.

Specials

De Russische Premjer-Liga wordt hervat: dit staat er nog op het spel

In diverse competities gaat de bal weer rollen na een lange coronastop. Om het geheugen weer een beetje op te frissen, zetten we op een rijtje waarvoor er nog gevoetbald wordt, welke Nederlanders weer in actie komen en ook werpen we een blik op het nog te spelen restant van het bekertoernooi. In deel zeven: de hervatting van de Russische Premjer-Liga, waar de bal op 28 mei weer begint te rollen. 

Wedstrijden

Werder Bremen - Bayer Leverkusen (20.30 uur)

Zonder een aantal sterkhouders zal Peter Bosz met zijn elftal direct een goede slag moeten slaan tegen het Werder Bremen van Davy Klaassen, die voor de hervatting geschorst is. Werder staat namelijk in de onderste regionen, terwijl Bayer concurrent RB Leipzig punten zag verspelen. Bij een zege op nummer zeventien Werder Bremen komt het weer heel dicht bij een Champions League-ticket. Maar de ranglijst zegt niet alles, zo bleek bij de herstart van de Bundesliga.

Voetbal op tv

18.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.30 uur: Werder Bremen - Bayer Leverkusen, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel

23.00 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen