Martens vindt titel van FC Barcelona Vrouwen terecht

17 mei 2020, 13:24

Lieke Martens vindt het terecht dat de vrouwen van FC Barcelona zijn uitgeroepen tot de kampioen van Spanje. De competitie werd vanwege het coronavirus stilgelegd en vervolgens werd besloten om de Catalanen vanwege hun voorsprong de titel wel te geven. "Anders was ik best wel pissig geweest. We stonden er heel goed voor en hadden het echt niet meer uit handen gegeven."

Dat vertelt ze tegenover De Telegraaf over de titelstrijd. "Het liefst speel je de competitie gewoon uit, maar toch ben ik blij dat we zijn aangewezen als kampioen", aldus Martens, die een voorsprong van negen punten had op Atlético Madrid. "Als we weer samen kunnen komen, verwacht ik dat we met de club nog wel een feestje gaan vieren."

Lees ookMartens en Van der Gragt met Barcelona kampioen van Spanje

Voor de buitenspeelster was het dubbel zuur, omdat ze lang uit de roulatie lag met de teenblessure, die ze opliep tijdens het WK. Daarvan was ze pas net hersteld. "Het kwam qua timing inderdaad best slecht uit. Ik was net weer mezelf, voelde me eindelijk weer goed. Maar oké, ik ben nu in ieder geval alvast opgeladen voor volgend seizoen", aldus Martens, die recent weer de training heeft hervat in Nederland. "We kunnen helaas geen rondo doen, omdat we dan te dicht bij elkaar komen, maar we doen genoeg andere leuke dingen: passen-trappen, afwerken op doel en Koningskoppel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen