Groenendijk sprak met enkele clubs, maar niet met Twente

17 mei 2020, 15:03

Alfons Groenendijk heeft nog geen contact gehad met FC Twente. De oefenmeester heeft recentelijk laten weten het een hele mooie club te vinden, maar concreet was dat geenszins, zo benadrukt hij. "Ik verwacht dat ze in Enschede eerst een technisch directeur aan zullen stellen, voordat ze een trainer halen."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad na de onrust die er ontstond, nadat hij in een interview met het Noordhollands Dagblad had aangeven FC Twente 'een mooie club' te vinden. "Verder speelt er met die club niets. Ik heb met niemand van Twente gesproken", verduidelijkt de oefenmeester, die afgelopen seizoen opstapte bij ADO Den Haag. "Ik heb overigens wel met andere clubs gesproken, onder meer met Roda JC. En zo spelen er nog wat dingetjes, ook vanuit het buitenland. Fijn dat ik er blijkbaar goed op sta."

Toch moet er echt een hele mooie uitdaging komen om Groenendijk te overtuigen. "Ik moet echt uit mijn stoel opveren wanneer een club zich meldt, begrijp je?", stelt hij. Wel is hij klaar met ADO Den Haag, dat hij tot en met de laatste weken nog volop volgde ondanks dat hij opstapte. "Ik ben geen trainer die zo'n periode meteen maar naast zich neerlegt. Maar nu is het klaar. Voor mij staat er nu definitief een streep onder ADO. Ik kijk uit naar de toekomst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen