De Telegraaf: Dest ook op radar van PSG en Dortmund

17 mei 2020, 17:49

Sergiño Dest heeft over interesse niet te klagen. Hoewel Bayern München tot nu toe de enige club is die concreet is voor de negentienjarige rechtsback van Ajax hebben meer topclubs de Amerikaans international op de korrel. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij hebben FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund bij de zaakwaarnemers van Dest geïnformeerd naar de situatie van de vleugelverdediger.

Vanwege de coronacrisis wacht iedereen nu af, voegt Verweij daaraan toe. Voordat de pandemie zijn intrede deed, leek de jonge rechtsback op weg naar Bayern München. De voorbije dagen wordt de drievoudig international van de Verenigde Staten steeds vaker gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona. Veronica Inside wist te melden dat Dest 'zo goed als' rond was met Barça, maar de zaakwaarnemer van de Ajacied ontkende al snel dat er sprake was van concrete belangstelling.

Lees ook: Dest op de voorpagina's belangrijke sportkranten

De toekomst van Dest is ongewis, maar gezien de vele belangstelling is er een aanzienlijke kans dat de rechtsback volgend seizoen niet meer voor Ajax speelt. De in Almere opgegroeide Dest heeft in Amsterdam nog een contract dat doorloopt tot de zomer van 2022.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen