Gisteren gemist: Bayern wint zakelijk, schorsing Martins verlengd

18 mei 2020, 00:30   Bijgewerkt: 17 mei 2020, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 17 mei.

Bayern München luistert Bundesliga-herstart op met overwinning

Bayern München heeft bij de herstart van de Bundesliga geen fout gemaakt. Op bezoek bij Union Berlin boekte Der Rekordmeister een 0-2 zege. Robert Lewandowski opende vanaf de strafschopstip de score, Benjamin Pavard besliste de wedstrijd vlak voor tijd. Door de overwinning staat Bayern München weer vier punten los van nummer twee Borussia Dortmund.

Megaschorsing Martins door coronacrisis verlengd

Gelson Martins keert voorlopig nog niet terug op de voetbalvelden. De aanvaller van AS Monaco zit een lange schorsing uit nadat hij in februari een scheidsrechter aanviel. Door de coronacrisis eindigt zijn schorsing niet meer in augustus, maar waarschijnlijk pas in november.

Gudde: bekerfinale enkel om sportieve eer is een optie

De bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord wordt mogelijk toch gespeeld. Dat heeft Eric Gudde zondagavond laten weten bij NOS Studio Sport. De winnaar van de finale wint echter geen Europees ticket, maar alleen de sportieve eer.

'Barça en Juventus bereiken akkoord over ruildeal'

FC Barcelona en Juventus hebben mondelinge overeenkomst bereikt over een bijzondere ruildeal, meldt Sport. Volgens de Spaanse sportkrant maken Miralem Pjanic en Mattia De Sciglio komende zomer de oversteek van Turijn naar Barcelona. Nélson Semedo bewandelt de omgekeerde weg. Daarnaast maakt Juventus een bedrag van 25 miljoen euro over naar Barça.

Arsenal roept lachgas lurkende Lacazette ter verantwoording

Alexandre Lacazette moet zich binnenkort verantwoorden bij Arsenal wegens het gebruik van lachgas. Zondag doken filmpjes op van de Fransman die aan een ballonetje lurkte. Zijn club heeft de beelden inmiddels ook gezien.

Louis van Gaal weigerde Mexicaans bondscoachschap

Louis van Gaal heeft zondagavond bij NOS Studio Sport verteld waar de 'niet te weigeren aanbieding' vandaan kwam die hij in 2018 ontving. De trainer had aan de slag kunnen gaan als bondscoach van Mexico.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen