De Graafschap voelt zich erkend door woorden Gudde

18 mei 2020, 08:00

De Graafschap voelt zich erkend door Eric Gudde. De directeur betaald voetbal gaf in een interview aan De Telegraaf toe dat er foutjes waren gemaakt en dat communicatief zaken niet goed zijn verlopen. "Ik ben blij met deze uitspraken", aldus Hans Martijn Ostendorp, de algemeen directeur van De Graafschap.

"Wij zien dit toch als een soort erkenning", zegt Ostendorp in De Telegraaf. "Dat Gudde zijn fouten heeft erkend en daarmee een paar stappen naar ons toe maakt, is prettig voor dat gesprek. Dan hoeven we het daar niet meer over te hebben en kunnen we het over de toekomst hebben." Het gesprek waar Ostendorp op doelt is een meeting na Hemelvaartsdag tussen De Graafschap, SC Cambuur en de KNVB. "Gudde heeft op 24 april aangegeven dat de clubs die het zwaarst gedupeerd zijn het ruimst gecompenseerd moeten worden. Wij willen graag horen wat dat inhoudt."

Lees meer: Gudde kijkt terug: "Communicatief zijn dingen niet goed gegaan"

Tot dat gesprek worden er geen juridische stappen ondernomen. "Het liefst zetten we geen vervolgstappen. Iedereen moet door en op enig moment wil je er een streep onder zetten. Of dat zal kunnen, is afhankelijk van welke invulling door de KNVB aan de compensatie wordt gegeven", benadrukt Ostendorp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen