Gisteren gemist: Bosz wint overtuigend, Pasveer langer bij Vitesse

19 mei 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 18 mei.

Uitstekende herstart Leverkusen, problemen Werder nemen toe

De herstart van de Bundesliga is uitstekend verlopen voor Bayer Leverkusen. Op bezoek bij Werder Bremen boekte de ploeg van trainer Peter Bosz maandagavond een 1-4 zege. Leverkusen hijgt door de overwinning de topvier van de Duitse competitie in de nek en blijft volopg in de race om een Champions League-ticket, terwijl voor Werder Bremen de degradatiezorgen toenemen. "Maar we waren niet foutloos", [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367514/,_blank,vond] Bosz. 

 

Officieel: Pasveer jaar langer doelverdediger bij Vitesse

Vitesse heeft het contract van Remko Pasveer maandag officieel verlengd. De keeper had een aflopende verbintenis, maar blijft een jaar langer verbonden aan de Arnhemse club met een nieuw contract. Eerder lonkte een buitenlands avontuur voor de ervaren keeper (36), maar de laatste weken werd al duidelijk dat hij zou bijtekenen.

Tapia kondigt vertrek aan bij Feyenoord: "1 juli transfervrij"

Renato Tapia heeft zijn vertrek bij Feyenoord vandaag (maandag) aangekondigd. De middenvelder heeft een aflopend contract in Rotterdam-Zuid en de verwachting was al dat hij De Kuip achter zich zou laten, maar heeft dat inmiddels bevestigd. Vanuit de club is besloten om de verbintenis niet te verlengen. 

Premier League-clubs mogen training in groepsverband opstarten

De Premier League-clubs mogen vanaf morgen (dinsdag) de training in kleine groepjes hervatten. Dat is de eerste stap naar een herstart van de Engelse competitie, zoals in Duitsland eerder ook al gebeurde. Contacttraining is nog niet toegestaan en de training mag alleen plaatsvinden als dat veilig kan gebeuren. Alle deelnemers moeten zodoende negatief getest zijn op het coronavirus. 

Wellenreuther kondigt vertrek definitief aan bij Willem II

Timon Wellenreuther vertrekt na dit seizoen bij Willem II. De keeper beschikt over een aflopend contract en liet al doorschemeren een volgende stap te maken, maar laat maandag via Instagram weten definitief afscheid te nemen bij de Tilburgers. 'Ik wil iedereen bedanken die me in deze periode zo goed heeft geholpen: de hele club en alle fans.'

'Soap Mertens ten einde: nieuw contract tot 2022 bij Napoli'

De transfersoap van Dries Mertens (33) krijgt vermoedelijk een verrassende wending: de Belg beschikt over een aflopend contract bij Napoli en was heel duidelijk op weg naar de uitgang, maar gaat toch bijtekenen. Hij gaat zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2022 in Napels houdt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen