Deeney weigert omwille gezondheid zoontje training te hervatten

19 mei 2020, 12:01

Premier League-clubs mogen vanaf dinsdag in groepjes de training hervatten, maar Troy Deeney zal zich niet op het trainingsveld melden. De spits van Watford weigert te trainen omdat hij bang is zijn zoontje te besmetten met het coronavirus. "Hij is vijf maanden oud en heeft ademhalingsproblemen, ik wil hem niet in gevaar brengen."

Tijdens een vergadering met onder meer de aanvoerders van de Premier League-clubs sprak Deeney vorige week zijn zorgen uit over een te vroege hervatting van de competitie. "Tot mid-juli kan ik niet naar de kapper, maar ik mag straks wel in een strafschopgebied koppen waar negentien andere spelers staan. Niemand kon mijn vragen beantwoorden. Niet omdat ze dat niet wilden, maar omdat ze de informatie niet hebben. Ik zei: als jullie die informatie niet hebben, waarom zou ik mezelf dan in brengen?", vertelt hij bij Talk The Talk.

Deeney is dus niet van plan de training te hervatten nu er nog veel onduidelijk is. "Ik ben mijn vader, oma en op kwijtgeraakt, min of meer iedereen om wie ik geef. Voor mij is dat belangrijker dan een paar centen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen