'Gutiérrez laat terugkeer naar Mexico links liggen'

19 mei 2020, 20:49   Bijgewerkt: 19 mei 2020, 21:27

Club Deportivo Guadalajara (Chivas) heeft geprobeerd om PSV-middenvelder Érick Gutiérrez terug te halen naar Mexico. De international heeft echter laten weten vooralsnog voor zijn kansen te willen gaan in Eindhoven en heeft een terugkeer naar zijn thuisland voorlopig geweigerd.

Dat beweert het Mexicaanse medium Marca Claro, dat doorgaans goed is ingevoerd. Spits José Macías en linksback Cristian Calderón zouden als wisselgeld moeten dienen voor de PSV'er. Gutiérrez kwam ruim anderhalf jaar geleden met hoge verwachtingen naar Eindhoven, maar een doorbraak bleef ondanks een goede start uit. Onder Ernest Faber kwam hij mede door blessures weer iets meer in actie dan onder Van Bommel, maar veel uitzicht op een vaste plaats in het eerste elftal was er desondanks niet.

Wellicht krijgt hij onder Roger Schmidt een nieuwe kans in Eindhoven, dat is in elk geval waar Gutiérrez op hoopt. Hij hoopt alsnog te slagen bij PSV en wil daarom (nog) niet terug naar zijn thuisland, waar hij eerder speelde voor Pachuca. Die club verkocht hem voor zes miljoen euro aan PSV, waar hij in augustus 2018 werd herenigd met zijn vriend Hirving Lozano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen