Vitesse verlengt met Vroegh: "Alle kwaliteiten om ver te komen"

20 mei 2020, 16:05

Vitesse heeft Patrick Vroegh langer aan zich gebonden. Het aflopende contract van de twintigjarige middenvelder is met drie jaar verlengd. Vroegh is na Remko Pasveer de tweede speler van Vitesse die deze week zijn contract verlengd.

Vroegh, die ook als vleugelverdediger uit de voeten kan, debuteerde afgelopen seizoen in de hoofdmacht van Vitesse. In totaal speelde hij elf officiële duels voor de Arnhemse club, waarvan vijf als basisspeler. "Ik heb mezelf kunnen laten zien. En mijn harde werken is nu beloond met een nieuw contract. Het verlangen om weer wedstrijden te mogen spelen is groot. Ik kan niet wachten om weer in GelreDome te schitteren", reageert Vroegh via de clubkanalen.

Johannes Spors, de nieuwe technisch directeur van Vitesse, is blij dat het is gelukt Vroegh langer vast te leggen. "Patrick bezit alle kwaliteiten om ver te komen. Het is belangrijk dat hij hard blijft werken om elke dag nog beter te worden. Ik ben blij dat Patrick ervoor heeft gekozen om de volgende stappen in zijn carrière bij Vitesse te zetten. Dit is precies de reden waarom onze voetbalacademie bestaat: eigen talenten klaarstomen voor het eerste elftal. Wij zijn er trots op dat Patrick de komende jaren Vitessenaar blijft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen