Gisteren gemist: Letsch in beeld bij Vitesse, Schwaab verlaat PSV

21 mei 2020, 00:30   Bijgewerkt: 20 mei 2020, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 20 mei.

'Letsch topkandidaat om Sturing op te volgen als trainer Vitesse'

Thomas Letsch (51) is de topkandidaat om de nieuwe trainer van Vitesse te worden, meldt Voetbal International. De Arnhemse club is in verregaande onderhandelingen met de Duitse coach, die op dit moment geen club heeft. Vitesse maakte dinsdag bekend niet door te gaan met Edward Sturing als hoofdtrainer.

PSV en Schwaab per direct uit elkaar: "We gaan hem missen"

De wegen van Daniel Schwaab en PSV scheiden per direct, meldt de Eindhovense club. Het contract van de Duitser loopt nog door tot eind juni, maar de verdediger hoeft zich niet meer op De Herdgang te melden. PSV heeft hem toestemming gegeven zich bij zijn familie te voegen.

VVV-Venlo versterkt zich met Arias en verlengt met Kum

VVV-Venlo heeft de derde versterking voor volgend seizoen binnen. Jafar Arias (24) heeft zijn toekomst verbonden aan de Limburgse club. Hij tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. Ook hebben de Venlonaren routinier Christian Kum (34) langer vastgelegd.

Klopp terug op Melwood: "Voelde als eerste schooldag"

Jürgen Klopp heeft met volle teugen genoten van zijn terugkeer op Melwood, het trainingscomplex van Liverpool. Voor het eerst sinds de coronacrisis halverwege maart het voetbal in Engeland platlegde, stond de Duitse trainer met zijn spelers op het trainingsveld. "Ik werd eerder dan normaal wakker en realiseerde me dat het de eerste dag was. Het voelde als de eerste schooldag", vertelt Klopp.

Onbekende club meldt zich voor Eredivisie-topscorer Dessers

Een onbekende club heeft zich bij Heracles Almelo gemeld voor Cyriel Dessers. Daarmee is volgens Tubantia het spel op de wagen. Voorlopig gaat de Eredivisie-club echter niet om tafel met de geïnteresseerde club.

Contractnieuws bij Chelsea: Giroud en Caballero verlengen

Chelsea heeft woensdag de contracten van Olivier Giroud (33) en Willy Caballero (38) met een jaar verlengd. Beide spelers liggen nu tot volgend jaar zomer vast in Londen. Over de toekomst van Willian en Pedro, die in hun laatste contractmaanden zit, is nog niks bekend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen