'Stam nieuwe coach van Cincinnati, Bakkati gaat mee'

21 mei 2020, 11:07   Bijgewerkt: 21 mei 2020, 12:09

Jaap Stam gaat definitief aan de slag bij FC Cincinnati, zo meldt De Telegraaf donderdag. De hoofdtrainer zit sinds zijn vertrek bij Feyenoord zonder werk en stuurde al enige tijd aan op een Amerikaans avontuur. Hij ziet zijn wens in vervulling gaan met de stap naar de MLS-club, waar hij Ron Jans zal opvolgen.

Jans vertrok eerder door onrust via de achterdeur bij Cincinnati, waar er met Gerard Nijkamp een Nederlandse directeur de scepter zwaait. Hij kent Stam nog van PEC Zwolle en haalt hem nu naar Amerika. Stam neemt Said Bakkati mee als assistent. De voormalig verdediger was eerder bij Reading, PEC Zwolle en Feyenoord ook al de rechterhand van Stam en zal die functie nu weer bekleden.

Bakkati staat nog onder contract bij Feyenoord, maar die club werkt mee aan een vertrek naar Cincinnati. Volgens De Telegraaf vindt Dick Advocaat het jammer dat hij vertrekt, maar gunt hij zijn assistent de stap naar de Verenigde Staten. Stam en Bakkati gaan een contract voor anderhalf jaar tekenen, met de optie op een extra seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen