Kharchouch wil naar de Eredivisie: "Ben er wel klaar voor"

21 mei 2020, 12:57

Het is snel gegaan met de loopbaan van Reda Kharchouch. De 24-jarige spits kwam in de zomer van vorig seizoen over van de amateurs van OFC Oostzaan en scoorde in zijn debuutseizoen bij Telstar direct twintig keer. Hij hoopt daarmee de interesse van Eredivisie-clubs te hebben gewekt.

De spits werd in de winter al in verband gebracht met Sparta Rotterdam, maar zag die transfer in het water vallen. De 24-jarige aanvaller hoopt dat het deze zomer wel raak is. "Ik heb er twintig in liggen en ik zie niet veel spitsen die hetzelfde hebben gedaan. De transfermarkt moet volgens mij nog opengaan, dus het kan alle kanten op", vertelt hij aan FOX Sports.

Dat clubs door de coronacrisis minder geld te spenderen hebben, kan voor hem wel eens goed uitpakken. "Als je kijkt naar de Eredivisie, dan worden er topspitsen van een miljoen gehaald. Misschien ben ik wat goedkoper en kunnen ze mij halen", zegt de spits. "Ik wil weten waar mijn lat ligt. Kom ik in de Eredivisie en draai ik een goed seizoen? Of kom ik tekort? Voor mijn gevoel ben ik nu wel klaar voor de Eredivisie. Ik hoop dat ik het aankan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen