Warm welkom voor Stam

3 juli 2006, 17:06

De eerste training van Jaap Stam bij Ajax is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De verdediger, die overgekomen is van AC Milan, werd tijdens de eerste oefensessie van de Amsterdamse club volop toegezongen door de duizenden fans rondom het trainingsveld. FCUpdate.nl was er bij en volgde de eerste stappen van Stam in het Ajax-shirt op de voet.

Jaap Stam heeft in zijn loopbaan al heel wat meegemaakt, maar zelfs hij moest even slikken toen hij het trainingsveld betrad. Duizenden fans zorgden voor een geweldige sfeer rond het veldje naast de ArenA. "Dit had ik inderdaad niet verwacht", zei de stoere verdediger over zijn onthaal in Amsterdam.

Mensen die beweren dat Stam in Amsterdam rustig komt afbouwen, zijn bij de verdediger aan het verkeerde adres. "Mensen die me kennen, weten dat ik zo niet in elkaar zit", zegt de oud-international geprikkeld. "Ik geef altijd het maximale, het zit niet in me om rustig af te bouwen."

"Ik ga er alles aan doen om er hier bij Ajax alles uit te halen wat er in zit", gaat Stam verder. "We willen kampioen worden, dat lijkt me duidelijk. Een club als Ajax moet altijd voor het kampioenschap gaan. Ook Europees moeten we presteren, we willen zo ver mogelijk komen in de Champions League", aldus de centrumverdediger. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen