'VVV hoopt op hereniging met Van Crooy en Rutten'

21 mei 2020, 17:13   Bijgewerkt: 21 mei 2020, 19:33

VVV-Venlo werkt aan de komst van nog eens twee nieuwe spelers. Het gaat om oude bekenden Vito van Crooy (op archiefbeeld) en Moreno Rutten. Een hereniging met Rutten is op dit moment het meest kansrijk. Beiden waren afgelopen winter ook al in beeld voor een terugkeer naar De Koel.

De Venlonaren zijn de afgelopen dagen al bijzonder slagvaardig op de transfermarkt. Lukas Schmitz (Wolfsberger), Guus Hupperts (Sporting Lokeren) en Jafar Arias (FC Emmen) werden recent aangetrokken. Vandaag zette VVV de huur van Roy Gelmi om in een permanente deal en verlengde Christian Kum gisteren zijn contract.

Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Volgens De Limburger onderneemt VVV actie om Van Crooy te huren van PEC Zwolle. Afgelopen winter wilde PEC daar nog niet aan meewerken. Van Crooy zou zelf niet onwelwillend tegenover een terugkeer staan. Rutten voert al gesprekken met VVV. Zijn situatie ligt een stuk eenvoudiger. Rutten is transfervrij, omdat zijn contract bij het Italiaanse Crotone is ontbonden. De Serie B-club nam hem vorige zomer nog transfervrij over van VVV. Rutten wordt gezien als opvolger van Tobias Pachonik, van wie de kans groot is dat hij vertrekt.

Ook vertrekken er spelers uit Venlo: het contract van Lee Cattermole wordt niet verlengd en is Jerome Sinclair teruggekeerd naar Engeland. Sinclair werd gehuurd van Watford. Naar verluidt ziet VVV hem niet meer terug.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen