Officieel: Stam samen met Bakkati naar FC Cincinnati

21 mei 2020, 19:20   Bijgewerkt: 21 mei 2020, 22:58

De aanstelling van Jaap Stam als opvolger van Ron Jans is officieel. Stam brengt Said Bakkati mee als assistent-trainer. FC Cincinnati maakt dat donderdagavond bekend via de officiële clubkanalen. Het duo tekent voor anderhalf jaar, met de optie voor een extra seizoen. "Ik ben ervan overtuigd dat Jaap ons door de volgende fase kan leiden", aldus general manager Gerard Nijkamp, die bij PEC Zwolle al met Stam samenwerkte.

Stam was al langere tijd in beeld nadat Jans na veel heisa zijn biezen moest pakken. Het internationale reisverbod naar Amerika speelde nog even parten, maar ook dat struikelblok is weggenomen. Stam wordt vrijdag online officieel gepresenteerd aan de media. "Om in de MLS te werken voor een club als Cincinnati, is voor mij een droom die uikomt", aldus Stam. "Ik heb altijd van de Verenigde Staten en de mentaliteit van de mensen gehouden. Voor mij is dit een grote uitdaging."

Bekijk ook: pijnlijke misser: Cincinnati 'presenteert' look-a-like Stam

Cincinnati maakt ook wereldkundig dat Bakkati onderdeel is van de technische staf. Bakkati en Stam werken al jaren met elkaar samen. Nadat Stam vertrok bij Feyenoord bleef zijn assistent wel werkzaam in De Kuip. De keuze van Bakkati voor Cincinnati betekent dat Dick Advocaat op zoek moet naar een nieuwe assistent. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen