'Chelsea steunt Kanté, die mogelijk niet meer speelt'

22 mei 2020, 14:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is niet uitgesloten dat

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté dit seizoen niet meer in actie komt. De Franse middenvelder verscheen deze week op het trainingsveld, maar was een dag later al niet meer op het complex te vinden. Hij is angstig en vindt dat er in Engeland te hard van stapel wordt gelopen.

De Fransman maakt zich grote zorgen om de coronacrisis en vindt niet dat er in Engeland het juiste pad wordt gekozen. Hij vindt het te vroeg om al weer samen te trainen en maakt zich zorgen over het beleid. Trainer Lampard begrijpt zijn zorgen en heeft de controleur laten weten dat hij thuis mag trainen. Hij respecteert de wensen van zijn speler. Dat berichten Engelse media, waaronder The Guardian.

De zorgen van Kanté zijn te begrijpen, aangezien zijn broer Niah in 2018 overleed aan een hartaanval en hij ook zijn vader al op 11-jarige leeftijd verloor. Zelf heeft de middenvelder volgens medisch onderzoek geen hartklachten. Chelsea heeft net als trainer Lampard alle begrip voor de middenvelder. Als hij ervoor kiest om dit seizoen niet meer af te maken, dan respecteert de club dat ook en krijgt hij nog langer vrijaf. Dat stelt The Sun althans. Voor Chelsea staan er dit seizoen nog negen duels op de rol. Het is nog niet duidelijk wanneer de Premier League weer wordt hervat.

Geld winnen tijdens de Bundesliga? Meld je dan nu aan bij Zweeler!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen