Rummenigge: Bayern heeft optie op Coutinho niet gelicht

23 mei 2020, 10:29

Bayern München gaat definitief niet verder met Philippe Coutinho. Der Rekordmeister had een clausule in het huurcontract van de voetballer voor honderdtwintig miljoen, maar de nummer één van Duitsland heeft besloten om dat bedrag niet op tafel te leggen in deze tijden van corona. Dat heeft directeur Karl-Heinz Rummenigge laten weten.

Tegenover Der Spiegel heeft Rummenigge gezegd dat Bayern de optie niet meer kan lichten, omdat de deadline is verstreken. "Maar in deze tijd van coronacrisis is 120 miljoen euro voor een speler betalen, voor ons geen optie meer", verduidelijkte hij. Helemaal niet voor Coutinho, want over de Braziliaan zijn de nodige twijfels in München. Ondanks een goede start, is hij inmiddels zijn basisplaats verloren. Bij de hervatting van de Bundesliga ontbrak hij helemaal, omdat hij met een enkelblessure kampt.

Overigens zou Bayern wel bezig zijn met de transfer van Leroy Sané, waarvoor ook een enorm bedrag op tafel moet komen. Zijn komst sloot de CEO van Bayern op voorhand dan weer niet helemaal uit. Coutinho keert wel terug naar FC Barcelona, waar hij nog tot en met 2023 onder contract staat. Onlangs werd Chelsea genoemd als nieuwe club voor de 27-jarige middenvelder.

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen