Van Breukelen vindt gebaar van PSV in coronatijd 'klasse'

23 mei 2020, 11:13

Hans van Breukelen, lid van de Raad van Commissarissen van PSV, is blij om te zien hoe de club omgaat met deze coronacrisis. De voormalig doelman stelt dat de Eindhovenaren goede signalen afgeven in deze tijden van crisis. "Ik zie dat er keihard gewerkt wordt om weer in positie te komen voor een goede herstart."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "De inkomsten staan onder druk en de spelers, trainers, directie en andere werknemers van PSV hebben in het belang van de continuïteit van de club een gebaar gemaakt om salaris af te staan. Klasse vind ik dat", looft Van Breukelen. "Ze beseffen prima wat er gaande is en ik vind het juist dat naar draagkracht moet worden ingeleverd. Voor sponsoren in een kwetsbare branche en onze seizoenkaarthouders kan het nu moeilijk zijn om rond te komen. Ik kan ze helaas niet alle 27.000 bellen, maar ze vanaf hier wel vertellen dat eendracht maakt macht nu meer dan ooit telt."

Ook ziet Van Breukelen het als positief dat er zo constructief wordt meegedacht in Eindhoven en omgeving. "Voetbal blijft populair, ook als er lang zonder publiek moet worden gespeeld. Zelf denk ik dat de clubs misschien tv-deals met FOX Sports aan kunnen gaan om supporters toch live de wedstrijd van hun favoriete club te laten volgen, zolang er zonder publiek wordt gespeeld. Dat we in Eindhoven het initiatief nemen om knappe koppen te verzamelen om een oplossing te zoeken, vind ik wel typisch bij deze regio horen. PSV is gevestigd in een veerkrachtig gebied, is eerder al gebleken. Hopelijk kunnen ze bijdragen aan een oplossing binnen alle RIVM-adviezen en openstelling voor publiek bewerkstelligen, met alle technologische middelen die daarvoor nodig zijn."

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen