Casillas baalt van wijze van vertrek bij Real en belooft terugkeer

24 mei 2020, 14:56

Iker Casillas (39) heeft nog altijd spijt van de manier waarop hij in 2015 vertrok bij Real Madrid. De doelman verkaste transfervrij naar FC Porto, nadat hij in de jaren daarvoor zijn basisplaats was verloren. Hij laat bovendien weten in de toekomst terug te keren bij De Koninklijke.

Dat schrijft hij op Instagram over zijn vertrek in 2015. 'Ik heb maar zelden gesproken over mijn vertrek bij Real Madrid', tekent hij op in zijn post. 'Ik gaf slechts een persconferentie. Dat was een fout en daarna vertrok ik. Vijf jaar is sindsdien voorbijgegaan, vijf jaar sinds ik de grens overstak om naar ons buurland te gaan: Portugal. Ik wilde mezelf weer verbeteren. Dat is wat spelers het liefst willen, goed of slecht. Je mentale en fysiek gesteldheid verbeteren. Met name dat laatste was belangrijk en dat merkte ik bij FC Porto weer.'

De keeper was in de jaren voor zijn vertrek zijn ontastbare status kwijtgeraakt in Madrid, waar hij meer dan zevenhonderd wedstrijden in het eerste team speelde. De inmiddels gestopte keeper schrijft in het bericht bovendien dat hij in de toekomst terugkeert bij Real Madrid.

Lees ook: Casillas wil voorzitter van Spaanse voetbalbond worden

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen