SC Cambuur krijgt concurrentie: ook FC Volendam wil Mühren

25 mei 2020, 17:20

SC Cambuur wil Robert Mühren en doelman Sonny Stevens graag behouden. Van Mühren, dit seizoen gehuurd van Zulte Waregem, is bekend dat hij bij Cambuur wil blijven. Zijn Belgische werkgever zal mee moeten werken en nog een club heeft belangstelling voor de spits.

"Er zit een andere club op het vinkentouw, Volendam. Dat is heel logisch; hij komt daar vandaan. Maar hij wil graag met Cambuur door", zegt technisch manager Foeke Booy tegen Omrop Fryslân. Mühren beschikt bij Zulte nog over een eenjarig contract. Wat de Belgen willen, is onduidelijk. "Dat gaat alle kanten op en daar is bijna geen touw aan vast te komen, zo begrijp ik van zijn manager. Het gaat van links naar rechts en van voor naar achter."

Stevens speelde dit seizoen ook een belangrijke rol in de successen van Cambuur. De 27-jarige doelman bezit een aflopend contract. "Sonny is nog niet zo uitgesproken als Robert. Ik denk wel dat hij graag wil blijven. We hebben contact met hem en zijn zaakwaarnemer. Zij gaan nog in gesprek. Daar krijg ik een terugkoppeling van en dan gaan we aan de slag. Ik hoop dat we hem erbij kunnen houden, maar het moet betaalbaar blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen