Fangeluid bij Dortmund - Bayern, Galatasaray verkoopt 'stoelen'

25 mei 2020, 17:45

FOX Sports biedt Borussia Dortmund - Bayern München morgen (dinsdag) aan met stadiongeluid. Voor FOX is dit een experiment, net als het al geïntroduceerde duo-commentaar bij de Bundesliga-wedstrijden. Afgelopen weekend testte Sky Deutschland voor het eerst met de toevoeging van stadiongeluid en dat leverde overwegende positieve reacties op.

Op de live uitzending van FOX Sports 1 zijn morgen fans te horen tijdens de Duitse Klassieker. Kijkers die dit niet willen, kunnen schakelen naar FOX Sports 4. Beide kanalen zijn voorzien met duo-commentaar. Het duel in het lege Signal Iduna begint om 18.30 uur en is cruciaal voor de titelstrijd. Bij winst steven Bayern af op prolongatie en anders lonkt een spannende apotheose voor de Bundesliga.

Galatasaray

In Turkije verkoopt Galatasaray 'stoelen' voor de laatste drie wedstrijden. Tegen een bedrag van ongeveer twintig euro kunnen fans hun foto inzenden en wordt deze op de stoel geplaatst. Afgelopen weekend deed Borussia Mönchengladbach hetzelfde tijdens de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Lees ook: Turkse Süper Lig wordt 12 juni hervat: dit staat er nog op het spel

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen