Engels vrouwenseizoen stopt, promotiefinale België in augustus

26 mei 2020, 00:14

De Engelse vrouwencompetitie is beëindigd. Het laatste kwart van het seizoen wordt niet meer gespeeld. De FA moet nog wel een besluit nemen over de afwikkeling. Onduidelijk is dus nog of er een kampioen uitgeroepen wordt. De Engelse bond beraadt zich over meerdere scenario's.

Het Arsenal van Oranje-internationals Daniëlle van de Donk, Vivianne Miedema en Jill Roord stond derde op vier punten van koploper Manchester City. Nummer twee Chelsea volgde op een puntje, maar speelde ook een wedstrijd minder. Eén ding over het Engelse vrouwenseizoen is wel zeker: Miedema wint het topscorersklassement met zestien treffers in veertein duel.

Promotiefinale België

Het beslissende duel om promotie in België wordt in het weekend van 1 of 2 augustus gespeeld. In de return van het tweeluik speelt OH Leuven thuis tegen Beerschot. De burgemeester van Leuven heeft akkoord gegeven voor het duel. Een definitieve datum en tijdstip volgt later. Beerschot won de eerste ontmoeting in maart met 1-0. De winnaar promoveert naar de Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen