Spoorboekje: kan Schreuder eindelijk weer eens winnen?

27 mei 2020, 07:00   Bijgewerkt: 26 mei 2020, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 28 mei.

Wedstrijden

Union Berlin – 1.FSV Mainz (20.30 uur)

De coronastop is voor Union Berlin nog niet geweldig uitgepakt, de Duitse ploeg verloor twee keer op rij en voor de coronastop had het ook al een klein dipje. Het hele seizoen is de gepromoveerde club niet in degradatienood gekomen, maar als er vanavond (woensdag) niet gewonnen wordt van 1.FSV Mainz, moet het heel serieus naar onderen kijken. Ook omdat het laagvliegers Fortuna Düsseldorf, SC Paderborn 07 en 1.FC Köln nog treft in de laatste weken. 

1899 Hoffenheim – 1. FC Köln (20.30 uur)

Alfred Schreuder bevindt zich in een crisis momenteel met 1899 Hoffenheim. Het elftal won al acht officiële duels op rij niet meer en het doel om Europees voetbal te behalen, lijkt enorm ver weg. Een nederlaag tegen directe concurrent Köln kan de ploeg definitief uitschakelen, maar bij een zege gloort er toch weer hoop voor de Nederlandse coach. Een alles-of-niets-wedstrijd, in zekere zin. 

Voetbal op tv

15.45 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma

18.30 uur: RB Leipzig – Hertha BSC, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Fortuna Düsseldorf, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Hoffenheim – FC Köln, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Union Berlin – Mainz, FOX Sports 3, live verslag van het Bundesliga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen