Leganés geeft seizoenkaarthouders gratis extra jaar toegang

26 mei 2020, 15:17

Leganés heeft een fraai gebaar gemaakt naar de eigen achterban. De Primera Division-club heeft alle bestaande seizoenkaarten met een jaar verlengd. Fans die een jaarkaart voor het seizoen 2019/2020 hadden, mogen zodoende ook gratis de wedstrijden van La Liga 2020/2021 bezoeken. Mits daar toeschouwers bij aanwezig zijn. 

Dat heeft Leganés laten weten in een verklaring op de site. Eerder deden Getafe en Espanyol hetzelfde: ook die fans konden hun seizoenkaart gratis verlengen. Leganés-fans kunnen bovendien twintig procent van de waarde van hun seizoenkaart over dit seizoen terugvragen als compensatie voor de gemiste duels. Het is voor Spaanse clubs makkelijker dan in Nederland, omdat ze minder afhankelijk zijn van de recettes, omdat de tv-gelden veel hoger liggen.

Lees ook: Voorzitter Getafe betaalt verlenging seizoenkaarten uit eigen zak

Eerder maakte ook Genk bekend dat de fans minimaal een half jaar langer gebruik kunnen blijven maken van hun seizoenkaart zonder extra kosten. Veel clubs maken een gebaar naar hun achterban om ze langer te binden. Leganés is de nummer negentien van Spanje met 23 punten uit 27 wedstrijden. De achterstand op een veilige plaats in La Liga is drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen