De Graafschap laat Nijland, Breinburg en Olijve gaan

26 mei 2020, 15:48   Bijgewerkt: 26 mei 2020, 16:06

De Graafschap gaat komend seizoen niet verder met Frank Olijve (31), Stef Nijland (31), Gregor Breinburg (28) en Matthijs van Nispen (22). De contracten van de vier voetballers lopen na dit seizoen af en zij krijgen geen nieuwe verbintenis aangebonden. Mohamed Hamdaoui kan daarentegen wel een nieuwe verbintenis tegemoet zien.

Dat laat De Graafschap weten. Voor vooral de eerste drie voetballers geldt dat het ervaren, maar dure krachten zijn. Nijland en Breinburg maakten afgelopen seizoen nog de nodige minuten, voor Olijve was dat al niet meer aan de hand. "Wij moeten in deze fase heel scherp kijken naar alle kosten. Dat doen wij ook bij de samenstelling van de selectie. Wij bedanken Frank, Stef, Greg en Matthijs voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen ze al het goeds in de toekomst", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Aanvaller Hamdaoui is de enige met aan aflopend contract die wel langer bij De Superboeren blijft. Hij is niet opgenomen in het lijstje van vertrekkers en inmiddels staat zijn handtekening reeds onder een verbintenis die hem tot en met 2021 in Doetinchem houdt. Dat heeft de club dinsdag bevestigd. Elmo Lieftink en Joey Konings werden eerder al gehaald, terwijl Daryl van Mieghem en Giannis Mystakidis ook al zeker waren van een langer verblijf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen