NAC neemt Haye transfervrij over van ADO Den Haag

26 mei 2020, 15:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

ADO Den Haag heeft definitief afscheid genomen met Thom Haye. De 25-jarige middenvelder werd al verhuurd aan NAC Breda en die club neemt hem nu transfervrij over, waardoor de koopoptie van zo'n 75.000 euro in het huurcontract niet overgemaakt hoeft te worden. Hij tekent een contract voor liefst drie seizoenen bij Parel van het Zuiden. 

Dat hebben de clubs bekend gemaakt. "Bij mijn komst in januari gaf ik al aan te willen knokken voor dit jonge en getalenteerde team", aldus Haye over zijn nieuwe contract bij NAC Breda. Ook technisch directeur Tom van den Abbeele is blij met de deal. "Thom is een rustige, ervaren, maar ook stuwende kracht die veel praat met de jonge spelers binnen onze selectie. Hij heeft de intrinsieke kwaliteit te coachen en sturen op en naast het veld. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk."

Lees ookNAC Breda wil met Drost voetbalmachine maken met Haye

Haye kwam afgelopen zomer in Den Haag terecht nadat zijn contract was ontbonden bij US Lecce als opvolger van Nasser El Khayati. Door alle veranderingen bij de Eredivisionist was hij in de winter na negen officiële optredens al niet meer nodig en trok hij naar NAC Breda. Daar was hij met acht duels een vaste waarde tot de coronastop. Eerder speelde de middenvelder voor AZ en Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen