Everton, Gosens en Czyborra kopen seizoenkaarten bij Heracles

26 mei 2020, 20:09

Enkele oud-spelers van Heracles Almelo hebben zich van hun beste kant laten zien. Everton Ramos da Silva, Robin Gosens en Lennart Czyborra hebben op eigen initiatief seizoenkaarten aangeschaft voor komend seizoen, meldt de club uit Almelo.

Dat doen ze om de club door een moeilijke tijd te loodsen. Ook Menno Knip, Fred Schrander, Ger Vermeulen en William Pingen, oud-bestuursleden en/of liefhebbers van de club steunen de club op deze wijze. Everton en Gosens spraken eerder al een videoboodschap in waarin zij supporters opriepen de club te steunen door een seizoenkaart aan te schaffen. Ze gaven zelf het goede voorbeeld door een seizoenkaart te kopen. Ook Lennart Czyborra, ploeggenoot van Gosens bij Atalanta Bergamo, heeft dat voorbeeld gevolgd. Eerder waren soortgelijke praktijken te zien bij FC Groningen, waar onder meer Luis Suarez en Virgil van Dijk kaarten kochten.

Heracles meldt tevens dat er tot dusver al 3200 fans een seizoenkaart hebben besteld voor het nieuwe seizoen, ook al is de kans groot dat ze niet bij alle duels aanwezig mogen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen